به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان جزئیات طرح "اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام" را به تصویب رساندند.
وکلای ملت ماده واحده و بندهای این طرح را با 161 رای موافق، 59 رای مخالف و 13 رای ممتنع از مجموع 250 نماینده حاضر تصویب کردند.
بهارستاننشینان در ماده واحده این طرح مقرر کردند که دولت در چارچوب مصوبات شورایعالی امنیت ملی درصورتی میتواند به شکل داوطلبانه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اجراء کند که احکام و تکالیف زیر را در فرآیند اجراء رعایت نماید:
1- براساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی هیچ دولتی در ایران حق تولید و بهکارگیری سلاح هستهای را ندارد و دولت موظف است سیاست خلع سلاح هستهای جهانی را بهطور فعال دنبال کند و در کلیه تلاشهای بینالمللی، حقوقی و دیپلماتیک برای نجات بشریت از خطر سلاحهای هستهای و اشاعه آنها، از جمله از طریق ایجاد مناطق عاری از سلاحهای کشتار جمعی بهویژه در ایجاد ائتلاف منطقهای خاورمیانه عاری از سلاح هستهای به خصوص در زمینه خلع سلاح هستهای رژیم صهیونیستی، فعالانه مشارکت نماید.
2- پایه برنامه جامع اقدام مشترک بر همکاری و احترام متقابل قرار دارد و هرگونه اقدام مبتنی بر فشار و تهدید به هر بهانهای به خاطر اجرای برجام و یا غیر آن با تشخیص شورایعالی امنیت ملی موجب تجدیدنظر در این همکاری میشود و لازم است در آن صورت مطابق مصوبات این شورا اقدامات متقابل در نظر گرفته شود.
3- دولت موظف است هرگونه عدم پایبندی طرف مقابل در زمینه لغو مؤثر تحریمها یا بازگرداندن تحریمهای لغوشده و یا وضع تحریم تحت هرعنوان دیگر را به دقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هستهای صلحآمیز جمهوری اسلامی ایران را سامان دهد بهطوریکه ظرف مدت دوسال ظرفیت غنیسازی کشور به یکصد و نودهزار سو افزایش یابد. شورایعالی امنیت ملی مرجع رسیدگی به این موضوع میباشد.دولت باید ظرف مدت 4 ماه برنامه خود را برای این منظور جهت تصویب به شورا ارائه نماید.
4- دولت موظف است برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران را با چشمانداز تجاری- صنعتی، از جمله در حوزه غنیسازی و تحقیق و توسعه منطبق با طرح درازمدت سازمان انرژی اتمی کشور دنبال کند. سازمان انرژی اتمی کشور باید طرح درازمدت پانزدهساله کشور در حوزه غنیسازی و تحقیق و توسعه را حداکثر ظرف مدت دوماه پس از ابلاغ این قانون بهتصویب شورایعالی امنیت ملی برساند و به آژانس بینالمللی انرژی اتمی ارائه نماید بهنحوی که پاسخگوی نیاز کشور برای سوخت راکتورهای قدرت و تحقیقاتی باشد.
5- بازطراحی راکتور آب سنگین اراک و همچنین در صورت ضرورت تبادل ذخایر غنیشده، منوط به انعقاد قراردادهای قطعی و مطمئن جایگزین و حصول اطمینان نسبت به اجرای آنها باشد.
6- نظارتهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی در چهارچوب مقررات بینالمللی و با رعایت مصالح امنیت ملی کشور که شورایعالی امنیت ملی مشخص میکند، انجام پذیرد و دولت باید مراقبت نماید که در مسیر اجرای برجام و پس از آن، حفاظت کامل از اسرار و اطلاعات طبقهبندیشده بهویژه در حوزه نظامی و امنیتی صورت گیرد. میزان همکاری با آژانس منوط به اقدامات احتیاطی لازم برای تضمین این امر، توسط آژانس است. همچنین هیچگونه دسترسی نظارتی آژانس به مراکز نظامی و اشخاص حقیقی به بهانه برجام مجاز نمیباشد مگر آنکه موارد بهصورت جداگانه و با جزئیات بهتصویب شورایعالی امنیت ملی برسد.
7- دولت و قوای مسلح کشور موظفند بهمنظور حراست از امنیت و منافع ملی کشور و حمایت از متحدین در مقابله با تروریسم، تدابیر لازم را نسبت به تقویت توانمندیهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران در همه زمینههای آفندی و پدافندی از جمله هوایی، دریایی، زمینی، موشکی و ایجاد پدافند در مقابل حملات هستهای و ساخت پیشرانها، باطریهای هستهای، تصویربرداری نوترونی و پزشکی هستهای با قوت و جدیت برنامهریزی و اقدام کنند.
8- دولت و سایر دستگاههای حاکمیتی و عمومی موظفند در چهارچوب مصوبات شورایعالی امنیت ملی تدابیر لازم را در نظر بگیرند تا در اثر اجرائیشدن برجام به هیچوجه اجازه فرصتطلبی و سوءاستفاده در داخل کشور به آمریکا یا دیگر دولتهای خارجی داده نشود و فرصتی برای نفوذ یا سوءاستفاده سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی در اختیار استکبار جهانی قرار نگیرد.
9- دولت موظف است منابع مالی آزادشده را در چارچوب قانون در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، سرمایهگذاریهای ضروری و با اولویت نیازهای بخش خصوصی و تقویت صندوق توسعه ملی، صرف کند.
تبصره 1- وزیر امور خارجه موظف است روند اجرای توافقنامه را هر سهماه یکبار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گزارش دهد.کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی موظف است هر ششماه یکبار گزارش اجرای برجام را به صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
تبصره 2- با اجرای این قانون، «قانون الزام دولت به تعلیق اقدامات داوطلبانه در صورت ارجاع و یا گزارش روند هستهای به شورای امنیت» مصوب 1/9/1384، «قانون الزام دولت به تجدیدنظر در همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی» مصوب 6/10/1385، «قانون صیانت از دستاوردهای صلحآمیز هستهای جمهوری اسلامی ایران» مصوب 29/4/1389 و «قانون الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هستهای ملت ایران» مصوب 2/4/1394 لغو میشود.
گفتنی است: هیت رییسه مجلس اجازه مطرح شدن پیشنهادات و تذکرات درباره طرح اجرای برجام را نداد و این موضوع واکنش نمایندگان را نیز در بر داشت.
آقای صالحی شما که راه در رو زیاد دارید مثه خاوری که دزدید و در رفت. به هر کس میگفتیم فلانی اینجوریه میگفتن نه کنار رهبر میشینه، این قضایا هر چی نداره حداقل ماهیت این افراد رو مشخص میکنه، مجلس هم حتما از پس قیامت خودش برمیاد که اینجوری احساساتی شده. ترسیدندور بعد رای نیارن؟؟؟حضرت امام صادق (ع) میفرمایند هرکس بین رضایت مردم و رضایت خدا در حالیکه این دو باهم تنافی داشته باشنداگررضایت خدا را ترجیح دهد خدا مشکل او با مردم را حل خواهد کردو اگر کسی رضایت مردم و نارضایتی خدا را ترجیح داد،خدا کار او را به دست مردم میسپارد و دیگر برای او کاری نخواهد کرد.
متاسفمممم براتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بي بصيرتتتتت
شب گذشته امام جامعه این نظریه را افشا فرموده بیان داشتند که آنها به این نتیجه رسیده اند که اسم نظام همین باشد و در راس آن هم یک معمم ولی باید استحاله شود.(نقل به مضمون)
بر این اساس:
1- در تمامی سخنرانی ها و بیانیه ها و مصوبه ها باید از رهبری نام برده شود ولی در عمل راه خود می رویم
2- همه جا باید قانون حرف اول را بزند
1-2- ما به خوبی بلدیم چگونه قانون را دور بزنیم (ما از هر کس دیگر بیشتر با جنگ روانی آشنا هستیم(مضمون اقرار یک بنده ی کدخدا)
2-2- اینگونه منویات خود را قانونی میکنیم.
با این روش رهبری ساکت و ملت دور می خورد.و بعد...
چطور میشه یک شنبه 100نماینده با کلیات مخالفت می کنن ولی حالا 59نفر شدند که با جزئیات مخافند؟! عجیبه!
مرگ بر جیره خواران کدخدا
اگر حرف شما حق هست که انشالا هست آرا موافق و مخالف را اعلام کنید
براساس گفته مقامات دولتي نروژ، بيش از نيمي از منابع نفتي درياي شمال استخراج شده است و هم اکنون مقامات غربي درمورد کاهش و کمبود ذخاير نفتي درياي شمال بسيار نگران هستند. شکل زير که توسط شرکت نفتي نروژ منتشر شده، ميزان توليد نفت اين کشور را از سال 2007 تا سال 2016 نشان مي دهد.
مطلب رو نشر بدین مردم بدونن
در 20 دقیقه میتوان:
- یک تخم مرغ را در آب جوش قرار داد تا عسلی شود.
- یک بادبادک درست کرد (البته به شرطی که حصیرهایش از شب قبل در آب خوابانده شده باشند)
- 10 عدد بادکنک را باد کرد و سرش را گره زد.
- نیم کیلو سبزی خوردن را پاک کرد.
- گوجه لازم برای املت 8 نفر را رنده کرد.
- لاستیک پنچر یک خودروی سواری را تعویض کرد.
- کمتر از یک چهارم برنامه خندوانه را تماشا کرد.
- پوشک یک نوزاد را تعویض کرد و به پاهایش برای جلوگیری از عرقسوز شدن پودر بچه زد.
- 60 بار گفت: دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی؟ دوست دارم با دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست بشم.
- طرح با اهمیتی همچون برجام را در مجلس بررسی و مورد تصویب قرار داد.
والا بخدا چه این برجام بشه یا نشه سودی به ملت نمیرسه منم یه بازاریم وهمه میدونن تو دوسال روحانی بازار افتضاحتر شده
ولی حاضر بودم فروش نداشته باشم ولی همچین نشه
اخه مگه میشه ؟ چطوری اخه؟ واقعا مگه داریم؟ در عرض 20 دقیقه؟ واقعا من هنوز هنگم وقتی هم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه
بعد میرن به ال سعود میگن بی کفایت
اگر اونا بی کفایتن شما چی هستید؟؟؟
البته بیشتر از این هم از افرادی چون آقای لاریجانی و مطهری و باهنر و ... انتظار نمیرفت، اینها مطمئن باشند که به فضل خداوند رحمان آینده این انقلاب با کارشکنی های آنان تضعیف نمیشود و بالعکس روز به روز تقویت میشود اما آنها به زباله دان تاریخ خواهند پیوست و دیگر نامی از آنان باقی نخواهد ماند.
درود خدا بر شهید سردار همدانی که با شهادت خود که یادآور حبیب بن مظاهر در کربلا بود، باز هم به ما آموخت آنچه موجیب عزت است، ایستادگی بر آرمان های اسلام و پیروی از خط شهدای کربلا است.
اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.
بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت(24/9/87)
خدا به همه بصیرت و هدایت عطا کنه
ما مردم نود و نه و نه دهم درصدی فهیم و روشنفكر و باسوات نمی دونیم به چه زبونی بگیم مچكریم... كه بلاخره آمدین. اربابای دنیا هیچ رقمه با احمدینژاد حال نمی كردن.... شما رو میخواستن. بعد اینكه سالای 82 - 83 تعاملا و بذلوبخششای اقا رحانی و ظریفو بعینه دیدن، دیگه به كمتر راضی نمی شدن... مچكریم كه آمدین و قلاده نجات (برجام) رو انداختین دور گردن این پیشی بینوا.... تنك یو...!
آی خارجیا بدوین بیاین كه حراجه.. قدمتون سر چشم ملت ایران.. آتیش زدیم به مال مملكت رفت.. بدوین بیاین كه پشیمون میشین... آی حراجه... حراجه... حراج...
ما میخوایم بدونیم کیا بودن وچه نمایندگانی رای موافق وچه نمایندگانی رای ممتنع دادن آیا این حق ما نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا من میخوام بدونم وکیلم تو مجلس چیکار کرده؟؟؟
«قانون صیانت از دستاوردهای صلحآمیز هستهای جمهوری اسلامی ایران» مصوب 29/4/1389 و «قانون الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هستهای ملت ایران» مصوب 2/4/1394 لغو میشود.